TeleAlarm realiseert  een zeer hoog kwaliteitsniveau

TeleAlarm realiseert een zeer hoog kwaliteitsniveau

by 24 oktober, 2019 0

TeleAlarm’s motto is “Swiss Design, Made in Germany”. Deze slogan staat ook voor het bieden van  de hoogste normen en het beste kwaliteitsniveau aan onze klanten. Ons doel is om  mensen in staat te stellen zo lang mogelijk, veilig en betrouwbaar in hun eigen huis te wonen.

Om dit te garanderen, onderhoudt TeleAlarm een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001:2015, gecertificeerd door TÜV SÜD Management Service GmbH. Één van de  Key Performance Indicators (KPI) voor onze  kwaliteitsborging is de Warranty Return Rate (WRRR) van onze producten. Deze indicator wordt voortdurend gemeten en gecontroleerd door onze kwaliteitsmanager. De Warranty Return Rate voor TeleAlarm producten bedraagt  momenteel 0,35%. Dit ligt beduidend lager  dan ons streefpercentage van 0,7%. We zijn erg trots op  dit geweldige resultaat dat we met onze producten bereiken en dat geeft u als klant producten van de hoogste  kwaliteit.

top