Vrouwen ‘power” bij TeleAlarm

Vrouwen ‘power” bij TeleAlarm

by 11 juli, 2019 0

De tiende Leipziger Volksbank Frauenlauf vond plaats op 05.05.2019. Voor het eerst kwamen dit jaar 2.118 lopers over de start- en finishlijn van de Leipziger Volksbank Frauenlauf.

TeleAlarm medewerkers bij de start

Anika Fiedler en Sarah Piehlig van de BackOffice registreerden zich enthousiast onder het motto “Vrouwen lopen voor vrouwen”. TeleAlarm sponsorde vervolgens de registratiekosten voor beide deelnemers. Tijdens de wedstrijd gingen de collega’s over de finishlijn van de 2,5km en 5km wedstrijden.

Creatieve fondsenwerving

Naast de geregistreerde lopers was het ook mogelijk voor alle bezoekers om te doneren. Via collectebussen werd het kinderhuis “Manjoeshree aashaya kendra” in Nepal bekend gemaakt. Na afloop van de actiedag werden er voor ruim 300 € donaties ingezameld voor renovatiewerkzaamheden en kleding voor de kinderen. Daarnaast werden 82 nieuwe stamceldonoren gewonnen door de Verein für Knochenmark- und Stammzellenspenden e.V. (Vereniging voor beenmerg- en stamceldonaties) tijdens een typeringscampagne en werd het evenement afgerond met een zorgvuldig voorbereide taartbazaar. Het idee: Elke koper heeft zelf besloten hoeveel geld hij in ruil voor de koekjes doneert. Al met al kan men de hele actie omschrijven als een groot succes voor alle deelnemers en verenigingen!

Initiatief van ons team

Telkens weer tonen TeleAlarm medewerkers empathie en betrokkenheid bij liefdadigheid en fondsenwerving. U bent van harte welkom om meer te weten te komen over het inzamelen van donaties voor de NABU of om deel te nemen aan de “Laufen geht immer” liefdadigheids-run.

top