StaffSafe Ltd gaan digitaal met TeleAlarm LMS-softwareplatform

StaffSafe Ltd gaan digitaal met TeleAlarm LMS-softwareplatform

by 07 februari, 2019 0

In september 2018 is StaffSafe Ltd, een TeleAlarm partner, begonnen met de voorbereidingen voor de overgang van analoge naar digitale netwerken in het Verenigd Koninkrijk met de installatie van het TeleAlarm LMS8 softwareplatform. De LMS8-software ontvangt alarmen met behulp van IP-protocollen waarmee IP-Telecare apparaten over vaste en mobiele netwerken kunnen communiceren.

StaffSafe® Ltd. installeert TeleAlarm producten in de panden van hun klanten, waar het gebruikt wordt als noodalarmsysteem voor medewerkers die te maken hebben met het grote publiek of medewerkers die in een “loneworker” werkomgeving werken.

Digitale Upgrade

In het Verenigd Koninkrijk worden de analoge telefoonnetwerken opgewaardeerd tot digitale netwerken, waardoor analoge Telecare systemen minder betrouwbaar kunnen worden. StaffSafe® Ltd. ziet de betrouwbaarheid van hun apparaten in de gebouwen van hun klanten als van het grootste belang voor hun bedrijf.

Snellere doorschakeling van noodoproepen

Voor StaffSafe® Ltd. was een ander punt van zorg – vanwege de aard van hun bedrijf – dat de oude analoge alarmoproepen tot een minuut duurden voordat ze aan een operator werden gepresenteerd. Tijdens een noodsituatie in het pand van hun klant moet het alarm zeer snel worden gepresenteerd, omdat de noodsituatie gewelddadig gedrag ten opzichte van een medewerker kan zijn.

De LMS8-software werd geïnstalleerd in het hoofdkantoor van StaffSafe® in Dumfries, Schotland. Het project werd uitgevoerd door het Britse team met de hulp van onze LMS Product Manager, Tom Nickel, en de Duitse Sales Manager, Michael Hendricks. Het is een van de eerste bewakingscentra in het Verenigd Koninkrijk die IP-alarmen van Telecare apparatuur afhandelt.

Verklaring van Technisch Directeur Neil Bostock van StaffSafe Ltd:

Technisch directeur van StaffSafe® Ltd, Neil Bostock, gaf commentaar: “De installatie van het LMS8-platform door TeleAlarm heeft StaffSafe® Ltd. in staat gesteld om IP-connectiviteit te promoten bij onze klanten. De nieuwe technologie maakt het mogelijk om bijna onmiddellijk een verbinding te maken met onze operators; dit zal een enorme impact hebben op de kwaliteit van onze service. Ik wil het TeleAlarm team bedanken voor hun uitstekende ondersteuning tijdens en na de installatie, en voor de training die zij hebben gegeven aan ons IT-team en de operators. Geweldig werk, jongens!

top