Update TeleAlarm Cloud Services

Update TeleAlarm Cloud Services

by 06 december, 2018 0

Om u de beste service te kunnen bieden met de nieuwe TeleAlarm Cloud Services, zullen wij op 6 december vanaf 17.00 uur (CET) een update uitvoeren. Gedurende deze periode zijn de TeleAlarm Cloud Services enkele uren niet beschikbaar.

Deze aanpassings- en verbetermaatregelen stellen u nieuwe functies ter beschikking.

Update van de TeleAlarm Cloud Services

Nieuwe functies voor de gratis TeleAlarm Cloud Services:

 • Bewaking van de eenheden via een dashboard*

 • Meerdere apparaten maken – massaal uploaden

  TeleAlarm Cloud Services

 • Slimme waarschuwing om technici te informeren over de beschikbaarheid van firmware-updates

  TeleAlarm Cloud Services
  alsmede

 • Gedetailleerde geschiedenis om te controleren
  “wie wat heeft veranderd, wanneer”
 • Uitgebreid filteren en exporteren
 • Schema-uitlezing van apparaten*
 • Onmiddellijke registratie van de draadloze zender bij gebruik
  van de knop “Detect” (direct opgeslagen in het apparaat)
 • Firmware changelog, inclusief firmware download
 • Cloud Diensten changelog

* Beperkt gebruik van functies bij aansluiting via PSTN. Wij raden een apparaatverbinding via IP aan.

 

Uitbreiding van TeleAlarm Cloud Services voor organisaties (Betaalde abonnementsfuncties)

UOm de behandeling van een groot aantal apparaten te vergemakkelijken, bieden wij u een uitbreiding van de TeleAlarm Cloud Service.

Nieuwe functies in de uitbreiding van de TeleAlarm Cloud Services:

Batchbeheer TeleAlarm Cloud Services

 • Batchbeheer (programmering en firmware)*

Batchbeheer stelt de Cloud Services-gebruiker in staat om parameters op meerdere apparaten snel en eenvoudig als groep te wijzigen, in plaats van individueel. Als bijvoorbeeld een alarmlijnnummer of IP-adres moet worden gewijzigd, kan de gebruiker de nieuwe waarde configureren en bevestigen welke TA-apparaten moeten worden gewijzigd. Eenmaal ingesteld, zullen de TA-apparaten automatisch worden bijgewerkt met de nieuwe informatie wanneer ze communiceren met de Cloud Services-server. De firmware kan ook op meerdere apparaten worden geüpgraded, wat een enorme tijdsbesparing oplevert wanneer een firmware-update door TeleAlarm wordt uitgebracht.

 • Beheer van suborganisaties

Het beheer van suborganisaties maakt het mogelijk om TA-apparaten toe te wijzen aan subgroepen die toegankelijk zijn voor gebruikers met de toepasselijke toegangsrechten. Als een grote organisatie TA-apparaten heeft toegewezen aan bepaalde gebieden of groepen, heeft de gebruiker alleen toegang tot de apparaten van hun subgroep en niet tot de hele database van TA-apparaten. Dit zorgt voor een betere beveiliging en het gemak van TA-unitbeheer voor grote installatie-autoriteiten/bedrijven.

 • Beheer van toegangsrechten

Toegangsrechtenbeheer stelt de autoriteit/groepsbeheerder van de organisatie in staat om toegangsrechten toe te kennen aan haar gebruikers. De nieuw toegewezen gebruiker heeft alleen toegang tot de configuratiecriteria die hij/zij specifiek mag bekijken en wijzigen, wat de gebruiker meer veiligheid en gebruiksgemak biedt.

Wilt u profiteren van de uitbreiding van de TeleAlarm Cloud Service? Neem dan contact op met onze buitendienst voor meer informatie.

top