Telealarm behaalt wederom het Ketenkeurmerk

Telealarm behaalt wederom het Ketenkeurmerk

by 11 oktober, 2018 0

TeleAlarm staat voor de hoogste kwaliteit en de nieuwste technologie voor meer veiligheid in het dagelijks leven. “Swiss Design, Made in Germany”. Om te zorgen dat dit ook werkelijk zo is hecht TeleAlarm naast de ISO9001:2015 ook veel waarde aan het Ketenkeurmerk van de WDTM.

Ketenkeurmerk voor de rol van leverancier

In September vond de her-certificatie van het Ketenkeurmerk voor de rol van leverancier plaats bij TeleAlarm Nederland. Deze werd uitgevoerd door de auditeurs van KIWA. Wij zijn erg trots te kunnen melden dat wij hiervoor met vlag en wimpel zijn geslaagd. Wederom een bewijs dat TeleAlarm veel waarde hecht aan de hoogste kwaliteit aan apparatuur maar ook aan onze processen zoals service, klanttevredenheid, etc.

Ketenkeurmerk voor Personenalarmering

De Nederlandse branchevereniging WDTM heeft het Ketenkeurmerk Personenalarmering ontwikkeld. Met dit kwaliteitskeurmerk maken alle betrokkenen in de keten van persoonsgebonden alarmeringsdiensten, waaronder leveranciers, installateurs, zorgcentrales, alarmopvolgers en aanbieders, gebruik van een leidend procesmodel. Hierdoor worden processen geoptimaliseerd en kwaliteit gewaarborgd, wat resulteert in de hoogst mogelijke betrouwbaarheid voor de eindgebruiker.

Het keurmerk is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen uit de gehele keten. Om objectiviteit te waarborgen is het model getoetst door een externe en onafhankelijke organisatie. Alleen speciaal hiervoor opgeleide auditeurs mogen audits afleggen. Dit is belegd bij KIWA. Organisaties kunnen zich voor de verschillende rollen laten certificeren. Hierdoor wordt de lokale keten die de dienstverlening heeft ingericht versterkt. Het Nederlandse ketenkeurmerk wordt momenteel als blauwdruk gebruikt om de Europese kwaliteitstandaard voor Technology Enabled Care (TEC) vorm te geven.

Dit speelt in op de maatschappelijke behoefte om langer zelfstandig te kunnen wonen door middel van betrouwbare betaalbare producten en diensten. Hierdoor zijn consumenten en ketenpartners ervan verzekerd dat ze met betrouwbare dienstverleners te maken hebben.

top